Ladda elbilen

Nu har vi glädjen att kunna erbjuda 2 publika elbils-laddplatser i Almedal i samarbete med Göteborg Energi. Platserna finns på Drivhusgatan vid gaveln av Thorburnsgatan 3. För att ladda använder du antingen laddkort/bricka från Göteborg Energi eller så kan du betala via appen Ladda Elbilen som finns både för iPhone och Android. Mer information finns på Göteborg Energi.

Laddplats

Com Hem sluter flerårigt avtal gällande TV4-kanalerna och C More

Följande information kommer från Com Hem. För mer information vänligen klicka dig vidare på nedanstående länkar.

Nytt flerårigt avtal gällande TV4-kanalerna och C More

Com Hem har nått en långsiktig överenskommelse och ett flerårigt avtal med TV4 Media. Det nya fleråriga avtalet gäller TV4-kanalerna, C More och ytterligare valbara kanaler så som TV4 Fakta, TV4 Guld, TV4 Film och Sportkanalen. 

Avtalet innebär att kanalerna TV4 och Sjuan finns kvar i vårt grundutbud som tidigare och en positiv nyhet är att de som tittar på Com Hems nya digitaliserade grundutbud även kommer att kunna se TV4 och Sjuan via andra enheter såsom mobiler, surfplattor och datorer. Detta gäller även om de inte har individuellt betal-tv-abonnemang.

De extra kanalerna som Com Hem gjort tillgängliga under förhandlingarna, kommer vara tillgängliga till och med den sista november.

Individuell information om valbara kanaler och andra fördelar utifrån respektive abonnemangstyp finns alltid tillgängligt under ”Mina sidor” på comhem.se

Mer information finns på http://www.comhem.se/aktuellt

Hyresgästportalen

Nu har vi lanserat en ny hyresgästportal. Här kan du som bor hos oss:

  • Göra en felanmälan.
  • Administrera dina kontaktuppgifter.
  • Se information om dina hyresobjekt.
  • Skriva ut dina hyresavier.

Nytt i portalen är att du nu även kan välja att logga in med ditt Bank-id.
Notera att när du loggar in med Bank-id så kommer du verifieras mot Real Fastighetssystem.

https://tffastigheter.realportal.nu/